Kringloopwinkel ‘t Hoekie

Bent u op zoek naar mooie spullen? In onze kleine, gezellige kringloopwinkel bieden wij een grote hoeveelheid tweedehands boeken, spellen, puzzels, decoratiemateriaal, speelgoed, tassen enzovoorts aan. Uiteraard kunnen er ook spullen worden ingeleverd in herbruikbare staat: schoon én heel. Het is voor ons niet mogelijk om spullen op te halen!

Wij verkopen ook honing uit de eigen regio en handgeschilderde kaarten.

De opbrengst van de kringloopwinkel is ten bate van het onderhoud aan de Dorpskerk.

Openingstijden: woensdag en zaterdag van 9.30-12.00 uur.                                                    LET OP: Alleen open indien mogelijk binnen, en onder voorwaarden van, de huidige Corona-maatregelen.

I.v.m. de vakantie is ’t Hoekie gesloten van 7 juli t/m 20 augustus.

U kunt ons bereiken via de email kringloopgoudswaard@gmail.com of telefonisch 0186-844685.

Tot ziens!

Dorpsstraat 21, 3267 AE Goudswaard