GZB-dag in Barneveld op zaterdag 17 maart.

Op zaterdag 17 maart organiseert zendingsorganisatie GZB haar jaarlijkse ontmoetingsdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Het thema van de GZB-dag is ‘Laat je zien!’ Buitenlandse gasten en zendingswerkers van de GZB vertellen hoe zij op hun plek het Evangelie doorgeven, ook aan mensen die eigenlijk nergens bij horen.

Ds. Germán Suárez uit Colombia vangt straatkinderen op en Zsuzska Tóth helpt Roma’s in Slowakije. Zendingswerkers Jaap Haasnoot (Zuid-Soedan) en Heleen van den Berg (Libanon) vertellen over hun werk met vluchtelingen in een oorlogssituatie. Ds. Cees van Duijn uit Delft houdt een bijbelstudie.

Voor kinderen en tieners zijn er speciale programma’s en er is kinderoppas. Ook is er een uitgebreide boekenmarkt. In de pauze zijn er keuzeprogramma’s rond verschillende thema’s. De GZB-dag duurt van 9.45 uur tot 15.45 uur.

Het adres van de Midden Nederland Hallen is Thorbeckelaan 123 in Barneveld. Vanwege het grote aantal bezoekers op de GZB-dag van vorig jaar, is aanmelden dit jaar verplicht! Meer informatie en aanmelden: gzb.nl/gzb-dag.

Kerk TV
Live meekijken
Kerkradio
Live Meeluisteren
Liturgie
Liturgie
Kerkdienst gemist
Kerkdienst gemist
Preekrooster
Preekrooster
Preekseries
Preekserie Schepping