Jeugdvereniging 16+

Beste mensen,

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de JV 16+ van de Hervormde gemeente in Goudswaard! Onze vereniging bestaat uit ongeveer 14 leden. Eén keer per twee weken komen wij na afloop van de avonddienst als vereniging bijeen.

We beginnen de avond met koffie, thee of fris en één iemand neemt iets lekkers voor bij de koffie mee. Daarna beginnen we met gebed en overdenken wij een gedeelte uit de Bijbel. De overdenking wordt iedere keer door iemand anders voorbereid. De onderwerpen die behandeld worden, mogen door de leden zelf uitgekozen worden.

Na de overdenking wordt er nog wat gedronken en spelen we een gezelschapsspel. De avonden zijn meestal rond 22:00 uur afgelopen.

Eén keer per twee jaar gaan we met z’n allen met hemelvaart een paar nachtjes weg. Wat het programma dan is….. Dat is nog een verrassing!

De mensen die de jeugdvereniging 16+ leiden zijn Pieter Kranenburg en Jaap Wildeman. Als je nog vragen hebt, bel of mail dan gerust en ben je 16 jaar of ouder, kom ook!!

Pieter Kranenburg

Jaap Wildeman