Locked Up

12 en 13 mei 2017
Jeugdvereniging -16

Wat?
Locked Up is een belevenis van Open Doors waarbij onze jongeren ‘s nachts twaalf uur lang, samen in een afgesloten ruimte bezig zijn met de vervolgde kerk. Door activiteiten, spellen en verhalen komt de vervolgde kerk heel dichtbij. ‘Martelingen’, ‘rechtszaken’ en in het geheim bezig zijn met het geloof komen met zekerheid aan de orde.

Waar?
De opsluiting vindt plaats in de loods van autoschade Kalis, Molendijk 71b in Goudswaard. Vrijwilligers zullen rollen vervullen als bewakers, ondergrondsekerkleiders, etc. Deze rollen zullen uiterst serieus worden voorbereid en uitgevoerd zodat de beleving ‘echt’ zal zijn.

Wanneer?
Vrijdagavond 12 mei 20.00 uur tot zaterdagochtend 13 mei 08.00 uur.

Sponsoring!
De jongeren laten zich sponsoren, hiervoor zullen zij u binnenkort gaan benaderen. Ook is het mogelijk u bedrag over te maken: zie onderaan deze pagina.

Met uw bijdrage motiveert u onze jongeren en steunt u de Muskathlon die Loes en Gert-Jan Nieuwland in 2017 gaan lopen in Sri-Lanka. Het doel is dat beide 63 kilometer in 1 dag gaan lopen. Hiermee steunen zij het werk van Open Doors.

Uitnodiging!
Naast uw sponsoring bent u die avond en vroege ochtend uitgenodigd onze gevangen een bezoek te brengen. Bezoektijden: 23:00 en 05:00 uur. Voedsel, water, een bemoedigend woord en gebed zal hun goed doen. De bewakers verstrekken alleen koude Brinta, soms wat water en zijn allergisch voor gebed en bemoediging…

Ja, ik steun de vervolgde kerk!
Mijn bijdrage maak ik over op: NL40INGB0005755668
T.n.v. : W.H. Giljam, Goudswaard
O.v.v. : Opgesloten

Kerk TV
Live meekijken
Kerkradio
Live Meeluisteren
Liturgie
Liturgie
Kerkdienst gemist
Kerkdienst gemist
Preekrooster
Preekrooster
Preekseries
Preekserie Schepping